Copa del Món d’Esquí de Muntanya Comapedrosa Andorra

Contacte

Federació Andorrana de Muntanyisme
C/ Narciso Yepes
Centre de tecnificació esportiva
AD300 Ordino 

info@comapedrosaandorra.com

(+376) 890384

Aquesta és la tercera edició en què la Federació Andorrana de Muntanyisme compta amb la col·laboració de l’Agència Andorrana Antidopatge (AGAD) per dur a terme, juntament amb els especialistes de la ISMF, els controls de dopatge en el sí de la competició.

En la darrera edició, la Federació Andorrana de Muntanyisme i l’Agència Andorrana Antidopatge van unir esforços per ampliar les accions de lluita contra el dopatge que es realitzen durant els dies de la competició, realitzant accions de divulgació per informar als esportistes de que és millor jugar net i dir NO al dopatge (#JugaNet i #DiguesNOalDopatge).

Creiem que és interessant donar continuïtat a aquest projecte i és per això que aquest any, seguint amb les accions divulgatives, proposem donar continuïtat a les accions empreses durant l’edició del 2019 i afegir una nova acció/projecte.

 

Durant l’edició 2020, l’AGAD vol aprofitar la cursa del Comapedrosa per realitzar el llançament del projecte i espai REVELA’T. Una plataforma on line, associada a la pàgina web de l’AGAD, on poder denunciar de forma anònima sospites o visualitzacions d’accions que puguin estar vulnerant les normes antidopatge.

Juntament amb aquest nou projecte, seguirem donant força i visibilitat a la campanya iniciada al 2019 sota el nom: “DON’T GAMBLE WITH YOUR HEALTH”, amb l’objectiu de seguir informant i educant als esportistes dels riscos derivats de la ingesta de complements alimentaris buscant:

Què volem? 

  • Sensibilitzar als esportistes de que, els complements alimentaris, poden estar contaminats per substàncies dopants degut a errors
  • Informar que els complements alimentaris poden estar contaminats voluntàriament.
  • Donar a conèixer l’existència de casos de dopatge degut al consum de suplements nutricionals contaminats.
  • Aportar eines als esportistes per detectar suplements sospitosos i escollir els correctes