Copa del Món d’Esquí de Muntanya Comapedrosa Andorra

Contacte

Federació Andorrana de Muntanyisme
C/ Narciso Yepes
Centre de tecnificació esportiva
AD300 Ordino 

info@comapedrosaandorra.com

(+376) 890384

Aquí pots trobar informació referent al reglament de les dues proves de Comapedrosa Andorra World Cup per a aquesta edició: Individual Race i la Vertical Race.

World Cup: el reglament de la competició és l’establert per la Federació Internacional d’Esquí de Muntanya (ISMF), que es pot trobar a la seva pàgina web: www.ismf-ski.org

El Comitè Organitzador Local (COL) de Comapedrosa Andorra World Cup 2022 es reserva el dret de no acceptar el material que no compleixi el reglament establert per a la competició per part d’ambdues federacions.

El Comitè Organitzador Local i la Federació Andorrana de Muntanyisme declinen tota responsabilitat en cas de danys personals o materials patits o ocasionats a tercers derivats de la celebració de Comapedrosa Andorra World Championships.

L’organització dóna per entès que la inscripció a qualsevol de les dues curses comporta l’acceptació total per part dels participants de les proves dels reglaments establerts per la Federació  Internacional d’Esquí de Muntanya i la Federació Andorrana de Muntanyisme.