Copa del Món d’Esquí de Muntanya Comapedrosa Andorra

Contacte

Federació Andorrana de Muntanyisme
C/ Narciso Yepes
Centre de tecnificació esportiva
AD300 Ordino 

info@comapedrosaandorra.com

(+376) 890384

La Copa del Món ens ha deixat moments únics i inoblidables a Andorra. Pots recordar alguns dels millors? Comapedrosa Andorra World Cup et brinda l’oportunitat de fer-ho a través de la nostra galeria d’imatges, on recollim els millors moments que es van viure en les anteriors edicions de la Copa del Món a Andorra. En aquesta pàgina trobaràs un recull d’imatges de Font Blanca 2017, 2018 i 2019, dividides entre Individual Race i Vertical Race perquè puguis trobar exactament la fotografia que busques o simplement gaudeixis de les instantànies de la Copa del Món sabent en tot moment a quina prova pertanyen.

De la mateixa forma, les imatges de les proves de l’edició d’enguany també estaran disponibles en aquesta pàgina després de les proves. Volem que visquis la Comapedrosa Andorra World Cup de la manera més intensa possible, de forma que puguis recordar els millors moments i viure l’emoció de l’etapa andorrana de la Copa del Món quan vulguis, tant si has tingut l’oportunitat de viure les curses en directe com si has hagut de seguir-les a través de les xarxes socials. El nostre compromís és oferir una Copa del Món per a tots, on la informació, les imatges i la màgia de l’esport de muntanya no quedin reservades només per a les persones que tinguin la sort d’estar prop de l’ambient de la competició. 

Dóna una ullada als moments més especials de les passades edicions de la Copa del Món a Andorra i recorda com és viure l’espectacle de la Copa del Món. Repassa els guanyadors de les edicions de 2017, 2018 i 2019 i torna a veure’ls triomfar en terres andorranes. Transporta’t a les pistes i sent la passió per la neu i l’esport amb nosaltres. Queda’t a la nostra galeria d’imatges i viu Comapedrosa Andorra World Cup. 

Comapedrosa Andorra 2021

Comapedrosa Andorra 2020